Suusakunnid

1. veebruaril toimus 11. klasside suusapäev Kõrvemaa Suusakeskuses. Välja sõitsime kooli kõrvalt kell 9.15 hommikul ning olime Kõrvemaal kohal juba kell 10. Tegevusi oli mitmeid – soovijad said täiendada suusaõppe näol oma oskusi ning juba kogenumad suusatajad said kohe rajale asuda. Toimus ka väike võistlus – iga klass pani välja kuuest tublist sportlasest koosneva võistkonna ning asutigi teatesõidu kallale. Meie klassi tiim suutis teatesõidu ka võita ning võidu puhul jagati meile šokolaadi. Ilm oli mõnusa suusapäeva juures kirss tordil – rajad olid kaetud värske lumega, mis kĂĽll pisut aeglustas libisemist, kuid täiustas suurepärast talvist õhkkonda. Poisid, olles suusatamisest juba pisut väsinud, rentisid Kõrvemaa keskusesse sauna, et end peale pingutusi turgutada. Kui saunas oli käidud, mindi lõunasööki sööma ja teed jooma. Kella ĂĽheks olime tegevustega lõpule jõudnud ning asusime tagasi kooli poole teele.

– Markus

 

Kommenteerimine on keelatud.