Jõulubowling 17.12

Arvestustenädal selja taga ja jõulunädal silme ees, otsustasime klassiga veeta ühe mõnusa pärastlõuna bowlingus. Muidugi olid kõik nõus  minema, sest see tähendas ka osadest tundidest vabaks saamist (kahjuks mitte küll füüsikast või matemaatikast, aga asi seegi).

Klassisiselt toimus ka väike kihlvedu, mille kohaselt pidi Georg ületama oma rekordi (126p). Aleksandra vedas Georgiga kihla, et kui teine ei ületa seda skoori, siis kaotab ta osakese oma kulmust, kui jah, siis peab hoopiski Saša triibud oma kulmu lõikama. Kartmishirmus hakkas Georg kõvasti treenima, käies mitmel korral sõprade seltsis bowlingut mängimas. Tollel teisipäeva hommikul kahetses aga Aleksandra oma otsuseid väga ning selleks oli ka põhjust. Umbes kella kolme ajal oli Georg visanud kindla käega 131 punkti!! Samuti toimus väike võistlus klassijuhataja Eriku ja korvapallurist Luca vahel. Esimese mängu võitis uhkelt Erik, kuid ei pidanud kaua ootama, kui Luca viskas päeva highscore’i.

Kokkuvõttes oli väga lõbus ja võitlusrohke õhtupoolik klassi seltsis.

– Mia Luisa

Kommenteerimine on keelatud.