“Minu veetlev leedi” 16.04.2019

16. aprillil, nädalapäevaks teisipäev, astus 10.B oma mugavustsoonist välja ning leidsid end vaatamast muusikali, etendust “Minu veetlev leedi”. Endrik Kerge poolt lavale toodud teos kujutas endast 19. sajandi briti foneetikaprofessori ja ĂĽhe lihtrahva seast pärit neiu omavahelist kooselu, kus ĂĽhe koloneli utsituste tagajärjel võttis professor nõuks tĂĽdrukule poole aastaga kõrgklassi kombeid õpetada. Tegevustiku sĂĽvenedes juurdus vaatajaisse pilt, nagu kolonel oleks see heatahtlik ja keeleprofessor vaid omakasu peal väljas, kuid õnnelikule lõpule kohaselt kiindusid tĂĽdrukusse mõlemad.

Tantsu ja laulu tõid meieni Raivo E. Tamm (professor), Janne Ševtšenko (uulitsaneiu) ja Priit Volmer (kolonel). Muusikalist poolt juhendas dirigendina Jüri Alperten.

Autor: Mikk

Kommenteerimine on keelatud.