Meil vaid 1 aasta ja 100 päeva veel…

…ehk abiturientidel oli 100 päeva ball, mida üheteistkümnendikud traditsioonina korraldama peavad. Meie klassi ülesandeks oli saal ette valmistada- tugevad poisid said laudu sööklast aulasse tassida, pärast katsime lauad, panime valmis lilleseaded ning korrastasime ka koridorid. Tööd jagus igaleühele, kes siis leidis rakendust laualinade paigutamisega ja kes kuivatas taskurätikutega ükshaaval äsja kastetud taimelehti (vt pilti). Lõpptulemus nägi välja täitsa elegantne, niisiis seadsime kõik sammud oma koju tagasi, et kaheteistkümnendikud meie töö vilju nautida saaksid (ja paralleelikad tööd üle võtaksid). Kuid see polnud veel meie ülesannete lõpp. Nagu tavalisele reaalikale ikka kohane, oli meie klass (või pigem osa klassist) reede hilisõhtul koolis jälle tagasi, et ballitajate jäetud sodi ära koristada ning kõik asjad tagasi enda kohtadele tassida. Tagasi koju saime umbes keskööl. Parem oleks, et abiturientidel oli tore õhtu ja meie järgmine aasta samasugust kohtlemist saaksime.

Kommenteerimine on keelatud.