Spordist

Klassidevahelisele jalgpalliturniirile lĂ€ksime vastu tugeva koosseisu ja suurte lootustega. PĂ”hiturniiril pidime lĂ€bi mĂ€ngima kĂ”igi ĂŒlejÀÀnud 7 osaleva klassiga. AvamĂ€ngus 10.b vastu vĂ”tsime suureskoorilise vĂ”idu. Kaks tabamust said enda nimele Oliver ja Gabsu, viies lĂ€ks kirja vastaste au(oma)vĂ€ravana. Teine mĂ€ng 10.a vastu kujunes oluliselt tasavĂ€gisemaks. Mitme vĂ”tmemĂ€ngija puudumise vĂ”i hilinemise tĂ”ttu (tehno oli elektrijaamas Ă”ppekĂ€igul) hĂ”redaks muutunud koosseis suutis kĂŒll Erik Lauri iluvĂ€ravast juhtima asuda, kuid lasi mĂ”ned minutid hiljem seisu viigistada. LĂ”ppskoori 2:1 vormistas teisel poolajal vahetusest sekkunud Hubert. Reedel ootas ees mĂ€ng 11.a klassiga. Gabori ja Huberti kahest vastuseta vĂ€ravast saime kindla vĂ”idu. Kolme mĂ€ngu jĂ€rel jĂ€tkasime tĂ€iseduga. PĂ€rast edukalt kulgenud turniiri algust leidsime end olukorrast, kus nelja pĂ€eva jooksul tuli pidada neli mĂ€ngu, samuti, et teisipĂ€evaks olid planeeritud mĂ€ngud mĂ”lemate osalevate 12. klassidega. TasavĂ€gises mĂ€ngus 12.c vastu pidime tunnistama vastaste nappi 0:1 paremust. JĂ€rgnenud heitluses 12.a-ga ei suudetud vĂ”itjat selgitada ning mĂ”lemad vĂ”istkonnad said kirjutada tabelisse viigipunkti. NeljapĂ€eval pidasime mĂ€ngu 11.b vastu. Vigastustest rĂ€situna ei suutnud me tugevale satsile vastu saada ning olime sunnitud otsustavas mĂ€ngus hilisemale finalistile 0:1 alla vanduma. Viimane vĂ”imalus edasipÀÀsuks oli reedel, kui alistada tuli 11.c klass. MĂ€ngule lĂ€ksime vastu taas vigastusteta esinduskoosseisus ja ĂŒlimotiveerituna. PĂ€rast soojendust saime teada, et mĂ€ngu siiski ei tule. Sellega kustusid meie lootused poolfinaali edasi pÀÀseda. Turniirilt saime kaasa tubli 5. koha ja hindamatu kogemustepagasi, mille pealt on aasta pĂ€rast hea edasi minna. JĂ€rgmine kord lĂ€heme vĂ”idu jĂ€rele! Reedel, 18. mail osalesime klassidevahelisel vĂ”rkpallivĂ”istlusel. Üliedukaks kujunenud turniiril tĂ€itsime kĂ”ik seatud eesmĂ€rgid ning murdsime tihedas konkurentsis esikolmikusse. Oli tore ja meeldejÀÀv pĂ€rastlĂ”una!

Kommenteerimine on keelatud.