Spordipäev

See jutuke ei räägi kahjuks Marco Tasase 3 aastat tagasi laineid löönud laulust, vaid hoopis meie enda kooli spordipäevast, mis toimus 15. septembril. Kahjuks ei olnud seal võimalik kaela saada medaleid ja ega sixpack’e ka ei näinud. Reaalkoolis töötab süsteemike siis nii, et päev on jagatud erinevate “vanusegruppide” (ehk klasside) vahel ära, et Kalevi staadion 16. Septembril ka alles oleks.

Mida meie klass tegema pidi? Tüdrukud viskasid palli, jooksid 100 m ja ka 400 m. Poisid peale 100 m jooksu läbima ka 800 m ning meie klassi parimad jalgpallurid pistsid rinda teiste gümnaasiumi klassidega sõbralikus võistluses. Koos võisteldi ka 10×100 m pendelteatejooksus, kus me tulime arvatavasti 2. kohale.

Meie (ja loodetavasti ka õpetajate) rõõmuks ei kesta spordipäevad väga kaua ning üsna kindlalt võin väita, et võimalus hakata nädalalõppu varem nautima tekitas 135.c seas kõige rohkem emotsioone, kuigi sündmus ise oli ka iseenesestmõistetavalt meeliülendav. Lahkusime staadionilt lootusega järgmisel aastal oma tulemusi parandada ja suuremas koosseisus kohale ilmuda.

Kommenteerimine on keelatud.