Ei läinudki tülli

Teeme tagasivaate selle ajaveebi algsetele postitustele ehk siis, kui 133c oma asjadega lõpuks nii kaugele jõudis, olid periood või paar juba möödas. Sarnaselt tähistas meie klass ka herr Somelari Jeesuse east välja kasvamist – nii umbes kuu ja kolm päeva hiljem. Niisiis nimetame ürituse ümber gümnaasiumi klassiõhtuks friikate ja Voskresenjega, tegelikult ju väga mehelik.

Ja nii koguneski teadmata hulk Nublusid ja Madis (küll mõõduka hilinemisega) 20. veebruaril Pärnu mnt maja kööki, et koos tšillida/grillida. Laua ümber tõstatatud teemasid siin kohal pigem ei mainiks, las ajalugu vaikib. Ja kaksikud…

Kudos peakokk Hedvigile, kes meie eest hoolitses. Ja viimastele kangetele, kes andsid lõpuks üle ka kingituse ning koristasid ära tõenäoliselt ahjualuste poolt tekitatud segaduse (sest meie oleme palju korralikumad), mis kogu köögis valitses.

Natukene puhast õnne

Stenver lööb Margust

Voskresenje

Kommenteerimine on keelatud.