Kristjan Kaasiku mõtteterad

Ühel teisipäeva hommikul käis meile enda elust ja tegemistest rääkimas kitarrist Kristjan Kaasik. Lisaks Ott Leplandi bändi kuulumisele on ta ka kitarrikooli Drive it Up juht.  Ta rääkis meile oma teekonnast muusikuks saamisel – õpingutest Pärnus ja Tallinnas G. Otsa muusikakoolis, Muusika- ja Teatriakadeemias, bändi ja kitarrikooli tegemistest ning veidi ka oma edasistest plaanidest.  Siiski jäid vast enim kõlama mõned mõtteterad, mida püüan siin ka sõnastada:

  • Kui paned endale seatud eesmärgid kirja, siis on tõenäolisem, et sa need ka saavutad.
  • Valikuid tuleb teha selle põhjal, mis tundub just antud hetkel õige ja hea.
  • Kui oled ühe tee valinud, siis ära tee endale plaan B-d. Siis sa tead, et sul ei ole muud valikut kui ainult oma teel eesmärgini liikuda ja sa panustad sellesse maksimaalselt.

 

15085455_1325133320851851_118940046779728113_n

Kommenteerimine on keelatud.