Märgipidu

Teist ja ühtlasi ka viimast korda vaatasime seda, kuidas taas üks lend sai rinda märgid. Aasta pärast oleme meie need, kes seisavad kohmetult kaamera ees, kuni meile pika pusimise peale see märgike rinda pistetakse. Märgiaktus on nagu märgiaktus ikka – käed on pärast kole valusad ja kibeled kogu aeg minema, sest vaja jõuda koju pesema, riideid vahetama ja nina puuderdama (see viimane käib siiski vaid noormeeste kohta), et põhiosa ajaks tagasi jõuda. Selleks on õhtune pralle, kus tuletasime meelde nii kunagi iidsetel aegadel tantsukursustel õpitut kui P.Otsa ringmänge. Suureks tõmbenumbriks oli ka limbo, kus meie noormehed leidsid enda kutsumuse professionaalsete suusahoidjatena.

Pidulised tantsuhoos

Pidulised tantsuhoos

läheblähebläheb

Läheblähebläheb

Õigel pidulisel on oma märjuke ikka hõlma all

Õigel pidulisel on oma märjuke ikka hõlma all

Soojendusdressid visati nurka

Soojendusdressid visati nurka

Kommenteerimine on keelatud.