Kibe vangistus

1. septembril pandi meile p√§he sakid ja √Ķlule kange koolikoorem. Algas tihe sagimine ja me ei j√Ķudnud veel rutiini vajuda, kui juba ootas meid ees rets. Klass oli t√§is igasugu kirevat rahvast, teemaks muusikastiilid ja subkultuurid.¬†Rebaste n√§dalal √Ķpetati meile reaali g√ľmnaasiumitee alustalasid ja ristiti meid t√§ie√Ķiguslikeks g√ľmnasistideks. Ja no p√ľha m√ľristus, oli √ľks vahva neljap√§eva hommik. ¬†Flash mobil t√Ķime seksikuse tagasi.

–§–ĺ—ā–ĺ : Laura Toomlaid

–§–ĺ—ā–ĺ: Laura Toomlaid

–§–ĺ—ā–ĺ : Laura Toomlaid

–§–ĺ—ā–ĺ : Laura Toomlaid

–§–ĺ—ā–ĺ : Laura Toomlaid

–§–ĺ—ā–ĺ : Laura Toomlaid

Johann omas elemendis

Johann omas elemendis

F√ľ√ľsika - see on imelihtne!

F√ľ√ľsika – see on imelihtne!

J√§rgneval ajal oleme orjanud nii, mis m√ľhiseb.

Kommenteerimine on keelatud.