Veel reaalaineid ehk Sten on ikka väga tark poiss

Väitsime hiljuti, et praegu käsilolev teema matemaatikas – sirged tasandil – on lihtsam kui füüsika. Tuleb välja, et ruumiline maailmatunnetus pole meie klassi tugevaim külg, me ju pole kunagi ühtegi joonestamiskursust läbinud… Paar kaadrit sellest, kuidas 133B püüab endale kolmnurki tasandil ette kujutada.

Teisi ja Mona otsustasid mõneks ajaks matemaatikast puhata ning pliiatsivõitlust pidada. Matemaatika võitis… (sooviksime ka pöörata tähelepanu esimesel pildile, kus on näha Maarjat, kes viimastel aegadel käib koolis sama tihti kui kooli sööklas lasanjet pakutakse)

Tunni lõpupoole arvas Sten, et ta tahab meile ise kolme ristsirge teoreemi tõestada. Lisaks kaunile kirjastiilile demonstreeris härra Laane, et oskab nutitahvlil sama täpseid ja arusaadavaid jooniseid teha kui oma vihikus.

Kommenteerimine on keelatud.