133.b suvi ehk sada varjundit ülikooliks valmistumiseks

Meie suvi sai ametliku alguse 22. juuni hommikutundidel, enamik juunist oli meil juba läbitud ja sisustada jäi veel ainult kaks suvekuud. Mida teha ülejäänud suvega? Paljud leidsid ilmselt endale väga väsitava koormava närvi ajava alamaksustatud töökoha. Teised pühendusid reisimisele. Kõige tähtsamaks sai pärast ülikoolikohtade välja selgumist endale eluaseme leidmine.

Nooremad lennud, nüüd…

  • ärge jääge hiljaks korteri otsingul. Kujutate ette, et te ei ole ainukesed, kes soovivad kõigi mugavustega korterit minimaalse raha eest.
  • kindlasti ei tohi kaotada lootust isegi siis, kui paistmas on augustikuu ja sa hakkad juba kõigile tuttavatel teavitama, et sa kavatsed sügisel hõivata nende diivani, sest sobivat aset mujal ei leidu.
  • vaadake kõiki kuulutusi pilguga, et käib küll ja minge korterit vaatama isegi, kui alguses olete sellele vastu.
  • kui kaalute ühikasse minemist, kirjutage sõbrale või tuttavale ja küsige, kuhu ühikasse temal minek. Seltsis segasem 🙂

Natukene statistikat ka siis meie ülikoolivalikutest:

Viimaks ka üleskutse 133B kirjule loomaiale: jagage oma toredatest ülikoolimomentidest pilte siia, mis siis, et me enam viis päeva nädalas, kolmkümmend kaheksa nädalat aastast regulaarselt kokku ei puutu, meil on endiselt vaja võita parima ajaveebi konkurss. Nii et õppeaasta 2018/19 parim ajaveeb tuleb siit(endiselt pole kibestunud..)!

Kommenteerimine on keelatud.