Uudised levivad ehk me oleme endiselt kibestunud

23. novembri  hommiku suurim uudis oli, et parima ajaveebi konkurss tuleb taas. Kuna, nagu tavaliselt, oli ühel õigel reaalkooli vilistlasel  matemaatika praktikumis igav, siis luges ta kandideerimise tingimused põhjalikult läbi. Jällegi  peab meie klass pettuma, sest kohe üldse ei olda valmis meie pingutusi hindama: nimelt ei ole vilistlaste ajaveebidel võimalust ihaldatud tiitlile kandideerida. Aga nagu varasemalt (korduvalt) oleme maininud, siis me ei ole sellisest olukorrast absoluutselt kibestunud ja pingutame takistustest hoolimata (võimatu) võidu poole!

PS! Muideks, kui googeldada “vingeim ajaveeb”, siis kõige esimene pildiotsingu tulemus on Joosep alla andmas:

Ära anna alla, Joosep! Kunagi me võidame niikuinii!

Kommenteerimine on keelatud.