Vabalava

1. veebrualil toimus Reaalkooli vabalava, mida korraldati juba viiendat korda. Võistluses esinesid 11. erinevat artisti või gruppi, meie klassist oli esinejaid kolmes esituses. Külalisesinejateks olid Maian ja Karl-Kristjan, kes osalevad see aasta ka Eesti Laulul ning bänd The Boondocks. Lisaks esinesid ka Füüsikud ehk Reaalkooli füüsika õpetajad.
Kuues esineja oli meie klassist Uku Kert Paidra koos oma isaga. Nad esitasid Liszti “Ungari Rapsoodiat”. Seitsmes oli koosseis nimega Kuumad Pannkoogid, kus oli viiuldajaks mitte keegi muu, kui meie klassi Karl-Erik Märtson, kes esines looga “Shatter Me”. KĂĽmnendaks esinejaks oli koosseis XOXO, kus laulsid ka Greete ja Del Remi. Nad esitasid mash up’i Drake’i lugudest “Hotline Bling” ja “One Dance”.
Žürii lemmikuks osutus bänd nimega Around The Sun ning publiku lemmikuks valiti Mr Undress ehk Andres Haavik, kes esines tantsuga.
Oli hästi tore vaadata oma loomingulisi koolikaaslasi. Aitäh korraldajatele ja loodame, et Reaali vabalava toimub ka järgmine aasta.

autor: Aleksandra Lilleorg


pildid: Taavi Sepp

Kommenteerimine on keelatud.