Rebastenädal

Rebastenädal toimub nagu kohaselt kolmandal septembri nädalal, kuid ootusärevus selle jaoks algab juba kõvasti varem. Tegu on vaieldamatult ühe oodatuima üritusega Reaalis. Kuna iga päev oli niivõrd tegus ja põnev, siis on lihtsam kirjutada igast päevast eraldi.

Niisiis, Esmaspäev

Kõik algas piduliku üritusega, kus jumalad andsid rebastele nende järgmise nädala riided. Minu rühmas toimus ka veel eraldi mõõgatseremoonia, sest rühma teema oli samuraid. Esimeste vahetundide ajal lugesid rebased ette ka rebasevande, kus lubasid, et vaktsineerivad end ja ei trügi sööklas. Niipalju siis sellest. Koolipäev oli üsnagi tavaline – kõik grupid retsisid oma rebased nii nagu soovisid ning vahetundide ajal õppisid rebased tantsu. Päeva lõpus algasid gruppide vahelised teatevõistlused. Täpselt enam ei mäleta, kes võitis, aga tähtis on ju osavõtt, eks… Õhtu lõpuks läksid kõik koju.

Sõnu pole vaja

Teisipäev

Teisipäeval oli rebaste retsimine raskendatud, sest toimus mingi pidulik üritus, aga kes enam ikka mäletab, mis see oli. Siiski toimus pärast koolipäeva viktoriin, mis tutvustas jumalate lendu. Mitu gruppi said maksimum tulemuse, seega olid rebased oma kodutöö ära teinud. Pärast kooli oli iga grupi oma valik, mis plaanitakse. Minu grupp koostöös baleriinidega otsustas lasta rebastel oma jumalate autod ära pesta. Õhtu lõpuks läksid peaaegu kõik koju.

Musirong

Kolmapäev

Kolmapäev on paljude jaoks kõige oodatum päev ja seda mitte kooli pärast, vaid kuna pärast kooli toimus kauaoodatud maastikumäng. Koolis oli kõik normaalne: rebaseid kiusati, vahepeal nad harjutasid tantsu jne. Maastikumängu telgitagused jätame seekord enda teada, et tulevastel põlvede ka midagi oodata oleks. Õhtu lõpuks läks mõni koju.

Neljapäev

Oli… Vist…

Omad joped

Reede

Pärast kolmapäeva on teine kauaoodatud päev reede. Jumalad said koolipäeval rebastele teha oma viimased karistused/õnnistused. Pärast kooli toimus tutvustav slideshow rebastele, kus võeti kokku rebastenädala sündmused. Eriti sai naerda kolmapäev õhtul toimunud maastikumängu piltide üle. Pärast seda toimus rebaste ristimine, kus igast rebasest sai täisväärtuslik Reaalkooli gümnasist. Kahjuks sellest üritusest ei saa rohkem rääkida, sest see info on salastatud. Õhtu lõpuks olid kõik rebased konteineris.

Pohga

Kommenteerimine on keelatud.