Pilte küsige Madiselt

Eelmisel aastal korraladas 133c oma väikese jõulupeo. Sel aastal otsustasime traditsiooni jätkata, kuid sel korral juba mõne kogemuse võrra rikkamana. Olime juba varakult seadnud endale kõrged eesmärgid, neist olulisim see, et toit oleks soe. See õnnestus ka. Kohati isegi liiga hästi, kui vaadata mõnda aula pinki.

Tegelikult algasid ettevalmistused juba septembris, kui leppisime kokku kuupäeva. 9. detsember võib tunduda jõulupeo jaoks ehk pisut ennatlik, aga kui arvestada seda, et kuuseehted tulevad müügile veidi peale jaanipäeva, ei olegi väga hullu. Ja kui kohale on kutsutud ka oma õpetajad, siis ongi ehk mõistlik üks mõnus koosviibimine nihutada arvestustenädala algusesse. Mitte et meil sellega mingid salakavalad plaanid oleksid olnud. 133c on vooruslik…enamasti.

Oodata oli ligi 60 inimest, keda kõiki tuli toita. Nii siis seadsid kaks 133.c tüdrukut päev varem sammud poe poole, et varuda suuremates kogustes traditsiooniliste jõuluroogade valmistamiseks vajalikku. (Siin kohal tunnustaksin nende uskumatut kandevõimet, nagu väikesed rekkad.) Tegelikult oli tegemist ju küllaltki süütu ettevõtmisega. Mis saaks minna valesti?

Noh, kujutame ette ühte rasket kotti, mis on ääreni täis hapukapse purke…ja siis Hobujaama ristmikku…ja kahte inimest, kelle suurim hirm on midagi maha pillata…sõiduteele… Ãœlejäänut võite ise ette kujutada.

Aga kuidas siis pidu läks? Väga hästi läks. Süüa sai (sooja), nalja sai (mõnuga), muusikat sai (elagu Nikita bänd!!!), sõrmuseid sai (lõpuks), raamatuid sai (vedas!), piparkooke sai (glasuuriga) ja peaaegu täiesti paljaid poisse sai ka…khm…see tähendab…sai näha. Kõik oli nii, nagu ühel õigel jõulupeol olema peab.

Eraldi suur kummardus veel tagant järgi sellele seltskonnale, kes kogu tekitatud segaduse laupäeva hommikul ära likvideerisid. You da real MVPs.

Kommenteerimine on keelatud.