Enne joulupukki saabumist

Detsember, erinevad lokatsioonid.
Kerime n√ľ√ľd k√§pet j√Ķuluaega, sest √ľtleme nii, et vahepealset aega pigem ei meenutaks. Ainuke asi see, et meiega j√§ttis h√ľvasti Tass, kes otsustas croissante s√∂√∂ma ja palli taguma minna. ¬†Sellest hoolimata¬†suutsid meie spordipoisid n√§idata eelneva aasta kossutŇ°empionitele, mis puust see 133c ikka tehtud on (pole oluline, et vastastiimil m√§ngijad reisul olid).

 

Klassi ja lennu kossutiim feat. treener √ēun

Klassi ja lennu kossutiim feat. treener √ēun

Kui k√Ķik peale kossuheitlust vaheajale l√§ksid, siis meie leidsime esmasp√§eval end juba taas koolimajast (t√Ķsi k√ľll,v√§he inimlikumal kellaajal kui muidu).¬†√úheskoos h√Ķivasime P√§rnu mnt. maja*¬†k√∂√∂gi ja valmistasime √Ķhtuks j√Ķuluroogasid, mida kooli aulas nautida v√Ķisime (kardulad ja seapekk olid s√∂√∂mise ajaks juba k√ľlmad a no √Ķnneks hapukapsas carryb alati √§ra) Jutustasime j√Ķululugusid, j√§tsime h√ľvasti √ľle ookeani suunduva Vainolaga ning k√Ķige viimasena lihvisime veel j√§rgnevaks √Ķhtuks √Ķpetajate Somelari ja Saare juhendamisel tantsusamme.

DSC_0145

Kunagi ei tohi kaotada elegantsust!

DSC_0224

H√ľgieen pole oluline- kook on p√Ķhiline

DSC_0251 DSC_0252

J√Ķuluballi jaoks aeti selga k√Ķige v√§gevamad √ľrbid nii daamidel kui h√§rradel. Keerutati jalga ja oldi omadega m√§el. Tuju oli l√Ķbus, aga ¬†tunne oli janune, sest toidulauda valdas pidev joogiklaaside defitsiit.

Mis saaks veel positiivsem olla?

Mis saaks veel positiivsem olla?

DSC_0336

Igati viksid ja viisakad

DSC_0318

Silm särab, meel on hea

 

–ļ–ĺ—Ą–Ķ —Ö–ĺ—á–Ķ—ą—Ć?

–ļ–ĺ—Ą–Ķ —Ö–ĺ—á–Ķ—ą—Ć?

Ajaveebi reporterkonna √Ķhtu kulminatsioon oli siiski √ľks kl√§ssik kesk√∂ine s√∂√∂giplatsi burks.


*tegemist on suure rohelise hoonega, kus 2013. aastal alustas tegevust Tallinna Kesklinna P√Ķhikool ning mida √Ķpilaste seas oma endise funktsiooni t√Ķttu hellitavalt ka politseimajaks nimetatakse

Kommenteerimine on keelatud.