Klassiõhtu Google Meet’is

Meie klass oli juba pikka aega oodanud aprillis toimuvat klassiööd, kuid distantsõppe alguse tõttu pidime selle ära jätma. Ühes klassijuhatajatunnis tuli meie toredal õpetajal mõte korraldada virtuaalne klassiõhtu.

Klassiõhtu toimus 17. aprillil kell 18 igaühe oma kodus. Selle peakorraldajaks oli Remo, kes koordineeris kogu peo toimumist. Klassiõhtu alguses kogunesime kõik koos kõnesse ja alustasime Kahoot’i mängimist läbi ekraani jagamise. Mängu teemaks olid huvitavad faktid 7.b klassi kohta. Peale seda jaotasime klassi tiimideks ja mängisime kuldvillakut. Kõige lõbusamaks ostutus kategooria, mille nimi oli õpetajad küsivad.  Selles kategoorias olid küsimused välja mõeldud erinevate aineõpetajate poolt. Mängisime veel mängu, kus olime ingliskeelsed laulusõnad ära tõlkinud ning pidi ära arvama, mis lauluga tegu on. Viimaseks mänguks oli keelte tundmine, kus lasime Google’l lugeda erinevaid keeli ja need tuli kiiruse peale ära tunda. Seejärel oli klassiõhtu ametlik osa läbi ning alles jäänud õpilastega mängisime veel Photo Roulette’i.

Klassiõhtu oli väga naljakas ja eriline kogemus, samuti saime enne vaheajale minekut veidi vabamas õhkkonnas kokku saada. Loodame, et juba õige varsti oleme koolis tagasi ja saame oma ärajäänud klassiöö korraldatud.

P.S Täname korraldajaid!

Klassipilt1

Klassipilt2

Ala, milles muusikaõpetaja ja Martini isa olid kunagi partnerid — Mis on võistluspeotants

Teksti kirjutas Ingrid, pildid tegi Kristi.

Kommenteerimine on keelatud.