Jõulutrall

Teisipäev, jõulupidu

Jõulupeoks pidi iga klass valmistama mingi etteaste ja olles vaieldavalt kas laisad või kavalad, otsustasime minna lihtsat teed ja kasutada ära ingliskeele tundi, kus kunagi ammu õppisime selgeks laulu “All star”. Laul on ikooniline sellepärast, et see on Shreki alguslaul,  seega otsustasime esitust veidi põnevamaks muuta Shreki kostüümiga. Selle auväärse rolli ohverdasime Pärtlile, kes siis teisipäeva õhtul roheliseks värviti (meil pole raha maski või kostüümi jaoks). Pärast teiste etteastete vaatamist ja kahoot’i läksime ka meie lavale. Klassi lauluoskused pole just kiita (tõestuseks võib tuua, et muusika õpetaja naeris meie üle kui me tunnis jõululaule laulsime), aga Shrek koos oma papist peldikuga tegi ikka kõik  palju paremaks. Õhtu jätkus lõbusate P.Otsa tantsudega.

Potsa tantsud

Teisipäeval pärast jõulupidu kogunesime 409-sse, et lugeda jõulusalme, süüa ja annetusraha koguda (see aasta otsustasime loosipakkide asemel hoopis Mondole annetada). Saime ka kirja nn päkapikkudelt, kes teatasid meie rõõmuks, et ära jääb inimeseõpetus, astmevahelduse kontrolltöö ja osaliselt ka loodusõpetus. Suureks plussiks oli ka film ise, mille pärast osad tunnid ära jäid. Lühidalt oli siis kirjutatud, et me läheme kinno “Aeronaute vaatama”

Kiri päkapikkudelt

Kolmapäev, kinos käik

Koolipäeva keskel käisime Coca Cola Plazas vaatamas filmi “Aeronaudid”. Meile väga meeldis!

Kinos

Reede, projektipäev

Selle aastakümne viimane koolipäev ei olnud just tavaline… Tunnid olid asendatud töötubadega ja reede asemel oli kõige selle nimeks projektipäev. Põhimõtteliselt veetsime me paar tundi linnulaulude, lauamängude, sõnapilvede või linnaruumi keelestatistikaga tutvudes. Järgnes lühike klassijuhatajatund, kus me veidi õiendada saime ja pärast seda lastigi meid juba vaheajale.

Sõnapilved Karuga

Jõulueelne noomimine

Häid jõule kõigile!

Tekst ja pildid: Saskia

 

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 68

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.