Kilde koolielust

Ilmselt on arusaadav, et käime koolis, aga mida me seal üldse teeme? Nagu ikka koolides õpime me grammatikat, rehkendust ja muud sellist, kuid leidub ka vaheldust:

Meid külastas (taas) üks eesti keele õpetaja kunagistest õpilastest, sel aastal oli selleks kirjanik Yanne. Ta rääkis oma teekonnast kirjandusega tegelemiseni ning lükkas ümber stereotüüpe kirjanike kohta, kuigi öelgu mida tahtku, meie arvates pole enda raamatukokku kirjutama lukustamine ikkagi normaalne.  Plussiks saime NaNoWriMo järjehoidjaid (: (NaNoWriMo ehk National Novel Writing Month).

Lugesime läbi luuleraamatu ja tegime sellest hiljem gruppides tekstikvad. Kõik tekstikavad oli erinevad ning omanäolised ja nende kuulamine oli väga lõbus.

Kooli külastasid President ning kunagisest astronaudist Kanada kindralkuberner Julie Payette. Nad tutvusid sellega, kuidas Eesti koolides tehnoloogiat ja IT õpetatakse ning pärast toimus ka pressikonverents. Muidu hoiti meid klassides, kuid üks hetk lasti meid siiski ka vahetundi, nii et saime kuulda kohtumise lõppu. Parasjagu käis arutelu kliimamuutuse kohta. Me polnud otseselt üritusega kuidagi seotud, kuid siiski oli äge, eriti kui meile lehvitati.

Teksti kirjutas Saskia, pildid tegi Annika ja Saskia

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 68

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.