Võimlemispidu

 

Iga aasta on Reaalis korraldatud võimlemispidu. Meie klassi tüdrukud olid reipad ja otsustasid ka ise midagi kokku panna.

Pärast umbes nelja kuud harjutamist, mis oli enamasti küll hoopis vaidlemine, otsustas võimlemispidu oma tähtaja kalendrisse lajatada. Seega hakkasime lõpuks kiiremini tegutsema ja saimegi pärast kümneid tülisid tantsu valmis. Tantsu nimi oli mingil kummalisel kombel “Girl power”. Kõigepealt tantsisime traditsiooniliselt piruette tehes jne, kuid… lõpus hakkasime äkitselt tantsima hoopis “La Macarenat”. Poisid aga kava kokku ei pannud. Peagi toimuski võimlemispidu, kuhu olid oodatud kõik 5. kuni 9. klassid. Iga klass oli ühe tantsu kokku pannud, kas siis poistega või eraldi. Tantsud olid kõik väga head, nende vahel tantsiti veel ühistantse. Olemas olid ka kohtunikud, kes pidid nagu ikka tantse hindama. Meie klass sai oma vanusegrupis esimese koha, nii et me saime kommi ja veel bowlingu kinkekaarte!

Otsustasime teha tüdrukutega millalgi bowlingus poistevaba klassiõhtu. Nüüd jääb üle, vaid seda klassiõhtut oodata.

 

Tekst: Saskia Pildid: Saskia ja lapsevanem

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 68

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.