Taani päev

Tänu sellele, et meie koolil on Taanis sõpruskool peame juba mitmendat aastat Taani päeva. Taani päev tähendab, et me teeme sel päeval Taaniga seotud üritusi ja meile tulevad ka Taanist külalised.

Täna toimusid meie klassile viktoriin ja näitlemistund. Viktoriinil esitati küsimusi Taani kohta ning kolmest korrast kahel tuli meie klass võitjaks! Võitjad meie klassist olid Annabel ja Marleen. Näitlemistunnis esitasime Taani näidendeid “Väike Merineitsi” ja “Inetu pardipoeg” erinevates žanrites ning me suurendasime veel muideks oma kuulsust, sest gümnasistid, kes meid õpetasid jäävad elu lõpuni meid mäletama kui kõige lärmakama ja veidrama klassina! Nüüd kui nad vahetunnis karjumist kuulevad, teavad nad raudkindlalt, kus asub 5.b (õnneks väljaspoolt vist nii kõva lärmi kuulda polnud, sest seinad hoidsid lärmi veidi tagasi, vähemalt loodame nii) :-D.

Päev läks siiski hästi ja lõbusalt ning muideks, pärast tunde toimus meil ka klassiõhtu!

Tekst: Saskia Pildid:Annabel ja Saskia

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 68

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.