Kooli sünnipäev

Kui Hanna Maria Tamm (vil! 128) klassi astus, istusime kõik oma kohtadel. Ka Madis Olspert kui Hanna kunagine klassijuhataja oli samuti kohal. Hanna Maria õpib kardioloogiat Tartu ülikoolis ning tuli meile oma haridusteekonnast rääkima. Selgus, et arsti elukutse pole üldsegi kerge: on vaja väga kaua õppida, seejärel läbida praktilised kursused ning alles siis võib mõelda täielikule tööhõivele. Kui aga tahad töötada tähtsamal kohal suurema palgaga, on vaja õppida veelgi kauem. Arst on ehtne näide sellest, et inimene õpib terve elu.

Pärast tundi suundusime staadionile. Ene Saar pidas oma klassikalise kõne, Martin Saar jagas olümpiaadil hea koha saavutanud õpilastele aukirjad ning tänas neid, kes said olümpiaadi lõppvooru, kuid selle ärajäämise tõttu ei saanud seal osaleda.

Lõpuks võisime hakata einetama. Henrik organiseeris meile pitsettad ehk väikesed pitsad. Igaüks sai valida maitsekohase pitsetta. Joogiks oli veega lahjendatud Valge Klaari siirup. Paljud arvasid, et see oleks võinud kangem olla.

Autor: Maksim

Toimetaja: Anette

Kommenteerimine on keelatud.