Loodusteaduste olümpiaadi lõppvoor

Eelmise kooliaasta lõpus olime kõik koduõppel ning paljud üritused jäid ära ning kahjuks ei toimunud ka osade olümpiaadide lõppvoorud. Õnneks kõik siiski ei jäänud ära ja nii toimuski 5. septembril loodusteaduste olümpiaadi lõppvoor, kus käisin ka mina.

Olümpiaadile pidi ennast registreerima interneti teel augustikuu esimeses pooles. Kahjuks ei jõudnud ma ennast õigel ajal registreerida, kuid pärast kirjavahetust olümpiaadi korraldajatega sain kaks päeva enne olümpiaadi teada, et saan siiski osaleda.

Sellel aastal oli üritus korraldatud natukene teistmoodi, sest pidi järgima koroona levikuga seotud ohutusnõudeid. Näiteks oli olümpiaadi töö tegemise aeg sellel korral 3 tundi eelmiste aastate 4 tunniga võrreldes. Samuti ei saanud me võitjate tulemusi teada samal päeval, vaid päev hiljem Zoom’i kõne kaudu. Veel said kõik, kes soovisid võtta maski kirjapanemise laualt.

Olümpiaad oli küll korraldatud teistmoodi sellel aastal, kuid siiski oli tore, et see kõigele vaatamata toimus.

Autor: Elisabeth

Toimetas: Anett

 

Kommenteerimine on keelatud.