Koroonapäevik #2nädal

Praegu on meie karantiin kestnud kaks nädalat. Inimesed on koolist kodus ja kõik huviringid ja trennid on ära lõpetatud. Uue kooli korraldusega pole lihtne harjuda. Nagu kõikidel asjadel, siis on ka sellel nii miinuseid kui ka plusse. Positiivne külg on see, et saab kauem magada ja ei pea koolis olemise pinget taluma. Negatiivne pool on see, et koolitükid on palju mahukamad. Alguses oli probleem selles, et nii õpetajad kui ka õpilased polnud harjunud sellise korraga. Tekkis segadus, kuhu peab asju esitama ja kust täpsemalt saab õppimist. Aga ajapikku tekkis rutiin ja hakkasid asjad laabuma. Praegune probleem on see, et kui koolitükid tehtud, siis hakkab igavus peale tükkima, sest kuskile ei tohi minna. Aga seda saab peletada jalutuskäigu või hea raamatuga.
Autor: Margaret Tsahkna

Toimetaja: Anette Auväärt

Kommenteerimine on keelatud.