Koroonapäevik #1nädal

Pärast pikka kodust nädalavahetust, mille vältel just eriti midagi teha ei olnud, tuli esmaspäev hea üllatusena. Alustasin kohe hommikul koolitööga, valides esimeseks tegemiseks kehalise kasvatuse jaoks koostatud trennikava läbi viimise, millele järgnes mõnus hommikusöök. Päris mõnus oli vahelduseks süüa hommikul mõnusas soojas kodus, ilma mingi kohustuseta sealt lähiajal lahkuda.

Pärast hommikusööki jätkasin koolitööga. Aga mu teele sattus esimene takistus, nimelt ekool ei töödanud. Koos klassikaaslastega mõtlesime välja, mida õppida ning saime alustada oma distantsõpingutega. Nii mõnegi aine puhul tundus, et õppisin isegi rohkem kui tunnis. Aga samas mõistsin kohe, et kodus õppimist raskendavad pidevad segavad faktorid nt kodus töötavad vanemad, telefoni pausid ja soov jätkata põneva raamatuga.

Pärast kõikide kodutööde lõpetamist, tekkis dilemma, kas alustada ka järgmise päeva ülesannete täitmist või säästa neid, et homme ka nii igav poleks. Õnneks meenus, et kõik ülesanded pole veel täidetud ja suundun 45 minutilisele jalutuskäigule.

Autor: Anett Veskimägi

Pildid: Egle Pihlap ja Eric Kergandberg

Kommenteerimine on keelatud.