Jõulunädal

19. detsember: Kell 16.00 oli koolis jõulupidu, kus meie klass esines instrumentaalse muusikapalaga. Žüriis olid Lohe, Lumehelbeke, Jõuluvana ja Rudolf. Hiljem läksime klassiõhtule, kus jagati loosipakke, mida sai lunastada luuletuste ja lauludega. Klassijuhataja oli kõige parem laps olnud terve aasta ning Jõuluvana premeeris teda laheda reisikohvriga. Heale lapsele kohaselt lubas Egle Pihlap meil isegi kohvril olnud „Reis ümber maailma” mängida.

21. detsember: Vahepeal, kui kõik olid jõulumöllust kaasa haaratud, toimus suur korvpallilahing, millest võttis osa ka meie klassi osavaim korvpallur Simm-Marten Saadi. Talle kaasa elama läinud fänniklubi sai näha, kuidas poksikinnastega korvpalli mängida. Kohalolijate meeleolu oli hea ning Simm-Marten mängis oma oskustele kohaselt – imeliselt.

 

22. detsember: Kohe päeva alustuseks oli ametlik aktus põhikooli klasside jõuluvaheajale saatmiseks, mis läks hästi. Enamus inimesi oli pärast aktust kohe koduteel, aga 139. b alles alustas päeva. Vahetult pärast lõppu kiirustas meie klass Pärnu mnt. maja kokandusklassi ja hakkas jõululõunat valmistama. Kuigi pitsa ja viineripirukad pole väga jõuludega seotud, oli õhkkond jõuludele traditsiooniliselt sõbralik ja tore. Täname kõiki tublisid kokkajaid ja eriti klassijuhatajat Egle Pihlapit, kellele see hea mõte pähe tuli.

Kommenteerimine on keelatud.