Emma Anni Koppel

Emma on rõõmus, armas, tubli, tore, andekas ning väga jutukas imelise naeratusega neiu. Teisalt on ta jällegi poolkorralik, lausa ohtlik, tulise ja julge iseloomuga ning emotsionaalne. Kuigi ta oma eraelu palju ei kommenteeri, avaldab ta maailma asjade osas väga julgelt arvamust ja kaitseb kiivalt naiste õigusi. Ta on tulvil ideid ja žestikuleerib rääkides palju, mis tuleneb ilmselt ta loomusest panna oma juttu kogu hing. See lööb välja ka vene keele tundides, millest mõne arvates võiks teha lausa dokumentaalfilmi. Tulevikus võib temast oodata ajakirjanikust arsti (või vastupidi) – on vähe neid, kes poleks märganud tema osavust artiklite kirjutamisel. Somelar igatahes on, ja tema on vaid üks Emmat armastavatest (loe: talle puid alla panevatest) õpetajatest.

Emma

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74