Carmen Kesküla

TSARMEN, C-ga ja tõmbleb hästi. Kõige kurjem inimene, keda me kõigele vaatamata armastame. Klassi soolaseim õpilane, vahel lausa piprane. Eelistab ilmselgelt magusat, et oma soolasust tasakaalustada, kuid see on üsna võimatu. Kompenseerib pikkuse oma pimestava iseloomu ja kõrgete kontsadega. Rõõmsameelne neiu, kellega kunagi igav ei hakka. Kõige parem puhvetikaaslane. Väike, aga paistab ikka teiste seast välja. 7. klassis oli tal kaunim naeratus, muidu on ta ülimalt enesekindel ja hea vestluspartner. Väiksel inimesel suur süda. Mis teda naerma EI ajaks, jääb saladuseks. Lühikesel on valed jalad. Tahaks, et teda rohkem oleks. Üli lühike väike asjandus, kui just kontsakingi all ei ole. Väga energiline, elurõõmus, hooliv ning nutikas neiu. Omab kõige säravamat naeratust. Naerab palju, aga oskab ka asjalik olla. Ilmselgelt põrgule väga lähedal, mõni kohtus temaga lausa Tinderis. Vahva neiu. Pisike, aga tubli ning Tendermann hindab tema vene keele oskust.  Abivalmis ja naljakas, rõõmus neiu , kellel on väga head akrobaatilised oskused.

 

Kesküla

Lisa kommentaar