Carmen Sandra Kuusk

Carmen Sandra „istu, 5“ Kuusk

Carmen on kaasteelisi ĂŒllatanud pĂ”hjalikkusega igas eluaspektis. VĂ”imekas ujuja, ÀÀrmiselt tervisliku eluviisiga vĂ€ga töökas ja edasipĂŒĂŒdlik neiu. JĂ€rjekindlus tabab Carmenist rÀÀkides otse naelapea pihta, kĂ€ib siis jutt kas rĂŒhmatöödest vĂ”i ĂŒle Atlandi ookeani ujumisest. Ta ei karda oma mĂ”tteid sĂ”nadesse panna ning neid vĂ€lja öeldes kĂ”lavad need vankumatute faktidena. Muidu vaikne Carmen tabab oma ĂŒtlustega vastast salvavalt, siit ka suur kirg vehklemise vastu. IgaĂŒks on oma Ă”nne valaja ja saatuse (Birk) sepp, Carmen astub seiklustele vastu, must marker ĂŒhes, mÔÔk teises kĂ€es. Ega siis lahinguvĂ€ljal sulnis pilt joonistamata ei saa jÀÀda!

Ütlused:

Kirjanduse tunnis: „Mina tegin siis kirja Eljeni emalt Eljenile: ELJEN!!!!!“

carmens

 

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74