Kaspar Kluge

Kaspar Kluge on silmapaistev filosoof, ta on tark ning ekspert vanasõnades, kellel on iga olukorra jaoks mõni tabav sõnapaar. Tema tunnuslauseteks on: “See on suhteline.”, “Elu on seiklus” või “Üritus on pool võitu.” Samuti on ta suurepärane ning lõbus muusik, kes on väga osav suure viiuli ehk tšelloga. Sellega saaks ta palju neide ära võluda, kui ta vaid sooviks. Ta on ka kõige parem parmupillimängija. Alati stiilne Kaspar, kelle botased küll vahest kuluvad, on suur puhvetisõber. Tema jaoks on kanavõileib nii püha asi, et tal on lausa luuletused valmis mõeldud. Kaspar on ka väga jutukas ning oskab ennast igast olukorrast välja vingerdada.

kulge

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74