Meie klass ja sport

Meie klassi sportlik ettevalmistus on valdavalt hea – 29-st inimesest 27 tegeleb vĂ”i on tegelenud spordiga. Trenni tehakse 3-6 korda nĂ€dalas. Peamiseks pĂ”hjuseks, miks me sporti harrastame, on meie vanemate aktiivne tegutsemine. Selle tagajĂ€rjel sattusime spordiringidesse ning ei ole soovinud enam lĂ”petada. Peale selle tegelevad meie klassi noored spordiga selleks, et fĂŒĂŒsiliselt aktiivne olla. Olgu mĂ”ned populaarsemad spordialad Ă€ra mĂ€rgitud:

Jalgpall
Jalgpall on vaieldamatult meie klassi populaarseim spordiala. Jalgpalliga tegeleb vÔi on tegelenud 10 inimest. Paistab, et sellest on ka kasu, sest 2015/2016 Ôppeaastal tulid Tallinna Reaalkooli neiud koolidevahelises jalgpallis Tallinna meistriteks, eesotsas meie klassi vahvate plikadega!
Ujumine
Ujumist harrastab meie seast 6 inimest. Ujujate hulgas leidub nii Euroopas aktiivselt vÔistlevaid professionaale kui ka paar korda nÀdalas treenivaid Ôpilasi.
Tantsimine
Üllatus ka minule endale. Tantsimisega tegeleb 4 noort, kelle arvates on see kasulik tunnete vĂ€ljendamiseks ning hea fĂŒĂŒsilise vormi saavutamiseks. Ka sellel erialal on meil rahvusvahelisi vĂ”istlejaid, kes Eestile vaid au ja kuulsust toovad.
-Mooses

Lisa kommentaar