Kaarel Kõnd

Kaarel Kõnd on 9.C klassi õpilane, kes paistab teiste seast silma oma loomulike blondide juustega, mida paljud klassis kadestavad. Kaarel näib tagasihoidlikuna ning seepärast võiks ta osade arvates olla spioon. Klassikaaslased, kes Kaarlit paremini tunnevad ütlevad aga, et kui Kaarel saab hoo sisse, siis tuleks ainult vaadata ja imestada. Seepärast tundub noormees ettearvamatu ning salapärane, kuid tegelikult on tegu noorega, kes on parim tantsija ja saunataja ning kes käis seitsmendas klassis nii palju puhvetis, et kogu raha sai otsa.
Teistele õpilastele meeldib Kaarliga vene keele teemadel arutleda ning ka puutöös läheb tal hästi. Klassikaaslaste arvates eksib Kaarel vastustega tihti, kuid ta valdab keelt lihtsalt teisel tasemel. Näiteks mõistab vaid tema arvatavasti (loodetavasti) järgmist seika:”j2s_westbl0ck2 aeg oli tal päris halb. Millal 250 tuleb?Peame LJ tegema millalgi.”
9.C klassi õpilased hindavad kõrgelt Kaarli Snapchat’i pilte ja videosid, nende kohta leidub noortel vaid kiidusõnu.

Kõnd

Lisa kommentaar