142. sünnipäev

Mihklipäeval, 29. septembril, tähistavad sünnipäeva nii meie armas eesti keele õpetaja Mirja kui ka meie kool. Kooli sünnipäev oli nagu sünnipäev ikka. Seekord käis meile tundi andmas väga tore vilistlane 118. lennust, Mihkel Kama. (Tema tegi meile siiani kõige huvitavama esitluse.) Ja nagu tavaliselt järgnes kringli söömine (me ei ole oma klassi traditsioonist loobunud), aga erandlikult kooli parklas, sest staadioni asemel on auk. Kringlid olid siiski väga maitsvad. Direktor tunnustas ka rahvusvahelistel olümpiaadidel osalenud õpilasi ja neid, kes tegid oma uurimistöö Reaalkoolist. Saime esitada viimast korda oma retsitantsu ja siis pidime veel viimasesse tundi minema. Pärast seda algas reede!

Liisa

Kõiki nelja kringlit nautimas 

Pilt: Tallinna Reaalkool

Kommenteerimine on keelatud.