Millest tekivad triibud?

Juba tĂĽkk aega tagasi kutsus meie emakeeleõpetaja Mirja meid teatrisse. Nimelt tegelesime tundides Eduard Vilde ja tema “MäekĂĽla piimamehega”. Sellest ajendatuna otsustasid mõningad meist seada sammud 26. jaanuari õhtul Kadriorgu Vilde majamuuseumisse vaatama etendust “Millest tekivad triibud?”. Etenduses mängiti läbi Vilde elulugu tema enda rammatute tegelaste kaudu. TeatritĂĽkk kergitas nii mõnegi morni inimese suunurki. Tavalise etendusega võrreldes oli see koduse atmosfääriga ja publikulähedasem. See oli nagu teater elutoas 38 huvilise ja 3 näitlejaga. Ă•htu algas sĂĽgavalt silma vaatava lehmaga ja lõppes Eesti kirjandustegelastega. Olles tunnis käsitlenud Vildet, oli tore seda jälle humoorikal viisil meenutada. Heatujuliselt seadsime sammud kodu poole. Olen kindel, et peale mitut tundi naermist tulid kõigil ilusad unenäod.

Anna-Maria

Pilt: Mirja Bluum

Kommenteerimine on keelatud.