Reaal 141

Sellel aastal moodus kooli sĂĽnnipäev meie jaoks natukene teistmoodi – 36 asemel oli meid pea tugev 60 inimest kringlikeste ääres. Meie austerlastest tulvil seltskond koges aga kõige ehedamat ja klassikalisemat kooli sĂĽnnipäevatseremooniat. Lõunal käis meile rääkimas vil!135 Laima Ĺ usta oma gĂĽmnaasiumielust ja kogemustest Suurbritannia ĂĽlikoolis. Peale erakordselt põnevat ettekannet kerkis järjekordselt õhku kĂĽsimus — kas vihm meid murrab ja staadioniĂĽritus jääb ära või punnitame vastu! Sel aastal (nagu ka varasematel aastatel) võitis õpilaste tung koguneda kooliga yhte kohta kokku seenevihmast olenemata. Staadionil ei jäänud mängimata juba traditsiooniks kujunenud jalkamäng, retsitantsude esitamine ning loomulikult pidulik kringli söömine!

Tobias

Pilt: Tallinna Reaalkool

Kommenteerimine on keelatud.