Ajarännak

15. septembril oli kogu koolil ajarännak. Seekord reisisime ajas 30 aastat tagasi. Kõik kümnendikud pidid ennast punkariteks riietama. Meie päev algas enne seitset Kuberneri aias, siis liikusime Hirveparki. Mõlemas kohas kuulasime kõnet, Hirvepargis luges Michelle Merca luuletuse “Kodukased”. Siis toimus meil viis ajastutruud koolitundi, vahepeal seisime kooli ees Balti ketis. Söögivahetunnis oli väga maitsev toit. Ajarännak lõppes Ivo Linna kontserdiga staadionil. Meie klassile meeldis ajarännak väga. Peaaegu kõigile meeldis Ivo Linna. Väga paljudele meeldis ka Taltsi tund, kus ta rääkis oma tudengielust ja näitas pilte. Peamiselt tüdrukutele meeldis punkariks riietuda või teiste kostüüme vaadata. Mõned mainisid, et teistmoodi tunnid olid huvitavad, meie klassijuhataja Natalja rääkis oma elust Ida-Virumaal ja kodakondsuse saamisest. Meeldis ka Reaali Poisi erinumber Reaali Hääl. Paar klassikaaslast ütlesid, et sellise sündmuse läbielamine aitab ajaloost aru saada. Veel meeldis talongisüsteem ja tolleagne söögivalik puhvetis, teiste esinemised enne Ivo Linna kontserdi algust ning see, et aulas lasti tolleaegset muusikat. Mia Mariele meeldis ajarännakust vist kõik, isegi Jüri Ratase varahommikune kõne Kuberneri aias ja lipu heiskamine. Michelle ütles, et tal oli väga uhke tunne teiste ees Hirvepargis luuletust lugeda. Keegi ei nimetanudki, et talle meeldisid tavalisest pikemad vahetunnid. Ootame põnevusega järgmist ajarännakut!

kirjutas Liisa

Kommenteerimine on keelatud.