Digilõpukell

14. aprillil toimus meie jumalate lõpukell. Üritus viidi läbi veebisilla kaudu, kuid selle erakordselt hea korraldus lõi pahviks mitmeid – oli näha, et pikaks veninud distantsõppe jooksul on direktsiooni nutipädevus hüppeliselt arenenud. Oludest hoolimata kandsid abituriendid tradsioonipäraselt rahvarõivaid ning üritus möödus vägagi emotsiooniküllaselt. Kokku oli monteeritud mitmeid köitvaid videoid ning kõne pidasid direktor, klassijuhatajad ja mõned õpilased. Kõige meeldejäävam oli REKi presidendi kõne, mille järel võis karta, et arvuti saab veekahjutuse, sest nii ekraaniakendes kui ka endal pisarad voolasid. Üritus oli mälestusväärne ja tuletas meilegi meelde, et gümnaasium ei kesta igavest ning seda tuleb nautida seni kuni see kestab. Jõudu ja jaksu 136. lennule!

– Emma

Esines ka virtuaalkoor (kuvatõmmis ürituselt)

Kommenteerimine on keelatud.