Ajarännak

Meie kooli kolmas ajarännak leidis aset 15. septembril, mil rändasime ajas 30 aastat tagasi, aastasse 1991. Ajastukohases värvikirevas rõivastuses läksime Toompeale lipuheiskamist vaatama; seejärel liikusime Hirveparki, kus kuulasime Hirvepargi miitingul esitatud kõnet.

Selle päeva koolitundides vaatasime videoülevaateid eri aastate arengutest Eestis, mille olid valmistanud gümnaasiumiklassid. Õpetajad andsid ülevaate oma 1980ndate aastate ja 1990ndate alguse kogemustest, millest värvikaim oli Toomas Reimanni mälestuskogum Nõukogude ajateenistusest.

Vahetundides sai osta Reaali Poisi eriväljaannet nimega Reaali Hääl, mis sisaldas muuhulgas ajaloolisi väljalõikeid Reaali Poisi vanematest numbritest.

Päev lõppes Balti keti moodustamisega ja kontserdiga kooli staadionil, kus esines Ivo Linna.

Kommenteerimine on keelatud.