Minu lemmikfilm distantsõppe ajal “Sõrmuste isand”

Mina vaatasin filmi saagat “Sõrmuste isand”. Ma arvan, et paljud teavad, mis filmidega on tegu. “Sõrmuste isand” on J.R.R fantaasiaromaanide triloogia, millest on tehtud filmid, kus üheksa julget seiklejad peavad hävitama ühe sõrmuse, mis suudab valitseda kõiki. Nende teekonnal tuleb ette palju takistusi ning katsumusi. Nad peavad sõrmuse viskama samasse vulkaan, kus see sõrmus tehtud on, et see hävitada. Üheksa julget seiklejat kutsutakse Sõrmuse Vennaskonnaks ning nende seas on 4 kääbikut Frodo, Sam, Merry ja Pippin, võlurit Gandalf Hall, haldjast Legolas, päkapikku Grimli ning inimesed Aragon ja Boromir. Neid aga üritab peatada kurjuse isand Sauron ning tema käsilase võlur Saruman, orgid ning orgi tugevam kuju Uruk-hai Ma olen neid filme vaadanud ka varem, kuid “Sõrmuste isand” on alati film, mida olen nõus vaatama. Filmides on väga huvitav sisu ning väga hea muusika. Need on ka väga hästi tehtud filmid ilusate vaadete ja tegelastega. Ma soovitan kõigil, kes pole “Sõrmuste isand”-at veel näinud, seda vaadata ning need, kes on seda näinud, soovitan uuesti vaatad, sest see tõesti on suurepärane universum.

-Tormi

Kommenteerimine on keelatud.