Sõbrapäev

14. veebruaril korraldasid REK ja PEK reaalkoolis sõbrapäeva. Nagu alati, sai saata sõpradele kaarte ja roose, kuid lisaks nendele oli sel aastal võimalik ka saata sõbrapäevamuffinit. Soovitati kanda punast, roosat või valget värvi riideid.

Paljud plaanid ei läinud kahjuks seetõttu käiku, et oli arvestustenädal ning lisaks oli kõikidel 12. klassidel eesti keele proovieksam, kuid vaatamata sellele tuli päris huvitav üritus välja. Mina (Emma) panin teisel korrusel püsti puhveti, kus oli müügis sõbrapäevateemalisi maiustusi ja pirukaid. Lisaks sellele oli võimalik puhvetis iga ostuga kaasa saada vautšer, mis andis õiguse teha sõbrapäeval midagi, mida sa igapäevaselt ei teeks. Mängu andsid ka oma panuse mitmed õpetajad, kes olid nõus vautšeritel olevaid ülesandeid täitma. Mulle väga meeldis seda korraldada ning arvatavasti teistele mängida ka. Loodetavasti toimub vautšerimäng ka järgmisel aastal ning on võimalik korraldada veel muid mänge, mis sel aastal käiku ei läinud.

Kommenteerimine on keelatud.