Klassiõhtu 23.11.2018

Meie klassil toimus 23.novembril esimene klassiõhtu, mille põhitegevus oli gruppides kokkamine (kokkamine toimus TKP köögis). Kokku oli neli gruppi ja igal ühel oma riik, mille rahvusköögi toite valmistati: Mehhiko, India, Itaalia ja Hiina.

Menüü:

Mehhiko – burritod (Joosep, ära järgmine kord liiga palju täidist vahele pane), tšilliga brownied

India – terav karrimaitseline riis kanaga, manna-kookose pallid (söödav liiv)

Itaalia – lasanje, tiramisu

Hiina – ramen, õnneküpsised ja hiina pannkoogid

Klass ühises söögilauas. Pildi autor: Hendrik

Vahepeal muutus kokkamine pingeliseks ja tekkis probleeme, kuid selle kaudu saime me kõik lähedasemaks, abistades üksteist lahenduse leidmisel. Kui söök lõpuks valmis sai, istusime kõik laua taha ja nautisime oma loomingut, jagasime toitu ka teiste gruppidega ja pärisime klassijuhatajalt, kelle toit on parim.

Söömisele järgnes pikk koristamine ja Kahoot’i mäng, mis koosnes meie klassi õpilaste faktidest lapsepõlve ja huvide kohta, kus 3-4 liikmelised grupid pidid arvama, kellest fakt räägib. Kokkuvõttes oli mäng tore ja sai teada huvitavaid ebatavalisi fakte oma klassikaaslastest, keda me veel täielikult ei tunne. Peale Kahoot’i tegime samade rühmadega väikese laulu ja artisti äraarvamismängu. Lõpetuseks tantsisime ka meie lennu flashmobi, mis tõi tagasi väga ilusad mälestused meie retsinädalast, tantsitud sai ka jumalate lennu (134. lend)  flashmobi. Õhtu lõppedes jätkasime väikese koristustööga. Kokkuvõttes oli meil väga tore meeldejääv ühine koosviibimine, mida kindlasti kordame.

Autorid: Katariina-Liis, Siim, Hendrik, Hanna (toimetamine)

 

Kommenteerimine on keelatud.