Eksamitralli lõppvaatus ehk kool on kohe läbi!

Esimesel juunil oli 133. lennu viimane eksam enne kooli lõpetamist. Nüüd on jäänud vaid tore puhkusereis Bulgaarias ja, kui Smartlynx meid oma loominguliste lennugraafikutega (Delfi reaalne pealkiri) alt ei vea, jõuame võib-olla isegi 21. juunil ametlikult kooli lõpetada.

Tallinna Reaalkool – Eesti koolide lipulaev, eksamiedetabelite troonija, mille edu pandiks on säravad ja alati ettevalmistunud õpilased! Meie armas matemaatikaõpetaja Kerli Kupits võttis vaevaks meile 3 korda seletada, et matemaatikaeksamil on vaja kalkulaatorit, harilikku pliiatsit, kustukummi, pastakat, tagavarapastakat, sirklit, võib-olla isegi malli ning kohe kindlasti joonlauda. Küll oli kummaline vaatepilt, kui Joosep matemaatika riigieksami hommikul kooli tuli, taskud tühjad, käes ainult üks täisnurkne kolmnurkjoonlaud (tõsi, õpetaja oli rõhutanud, et kõverad joonised ei ole lubatud…).

Kõik abituriendid, kes end ööl vastu koolieksamit veel meeleheitlikult sünapside, süsivesinike, elektromehaanika, vaikiva ajastu või tuumaenergiajaamade teemadel harida püüdsid, magavad tõenäoliselt end praegu teenitult välja. Ketlin 3. korruse aulapostidest kaugemale ei jõudnud…

Kommenteerimine on keelatud.