Kõik on uus maikuus ehk ikka vanaviisi edasi

Tere taas!

Maikuu on abituriendi jaoks kõige intensiivsem ja samas kõige rahulikum kuu kogu gümnaasiumi jooksul. Riigieksamite ning koolieksami hästisooritamise pinget leevendab asjaolu, et tunniplaan näeb välja nagu korralik  Šveitsi juust ning vaba aega on rohkem kui kunagi varem. Kuna enamik tunde meie peaaegu olematus tunniplaanis on konsultatsioonid, siis saab 133B nädalas vaid kuuel tunnil kõik koos (loe: umbes need 20 inimest, kes kohale vaevuvad tulema) ühes klassis istuda ja ajaveebi jaoks materjali luua. Ehk siis pika jutu kokkuvõtteks: meie ajaveebi on tabamas sisupõud, mille tulemusena võib postituste valmisvorpimise sagedus langeda 12.A klassi tasemele (http://www.real.edu.ee/ajaveeb/133a/ – tasuta reklaam teile, palun!).

Täna avanes meie lennul harukordne võimalus panustada linnaruumi korrashoidu – toimus Ernst Peterson-Särgava ehk Habe peapesu. Et mitte postitada tavapäraseid pilte abiturientide seebivahutamisest, nautige pilti Joosepist ehk Vuntsist:

Ajaveebi toimetus avastas, et meie armas piltnik Anette on oma fotograafi töökohustuste juures jäänud liigagi tihti kaadri taha:

Kiigake ikka aeg-ajalt meie virtuaalpäevikusse, et saada teada… no tegelikult mitte midagi, aga tulge ikka :). Ja edu kõigile neile, kes homme inglise keele eksamit teevad. Ärge palun hommikul kella kümneks TIK-i jalutage, eks?

Kommenteerimine on keelatud.