Robotex ehk üks väga vahva ja igati kordaläinud nädalavahetus

24-26. novembril toimus Eesti suurim tehnoloogia- ja robootikasündmus Robotex. Üritus toimus koostöös Tallinna Tehnikaülikooliga, seega olid eksponeerimisele kutsutud ka meie tootearenduse kursuse raames tehtud mänguasjad. Algse plaani järgi pidi iga päev kohal olema igast tiimist vähemalt 2 inimest, kes inimestele enda toodet tutvustaks. Reedel kohale jõudes aga avastasime, et meile oli eraldatud ainult väga väike ala (kaks lauda TTÜ tsooni nurgas), kuhu korraga oleks mahtunud max 5 inimest. Seepärast tegime plaani ümber nii, et need 5 inimest, kes laua juures seisavad, tutvustavad ka teiste tiimide tooteid.

Üldiselt koosnes meie päev lihtsalt laua ääres passimisest, kuna meie prototüübid ei pakkunud publikule nii palju huvi kui kõrvallaudades olevad virtuaalreaalsusprillid ja muud tehnoloogiamasinad. Siiski käidi aeg-alalt meidki uudistamas. Kõige rohkem mängiti kuuenda tiimi magnetkonstruktsiooniga, mida oli võimalik erinevateks kujunditeks kokku panna ning huvi pakkus ka kaheksanda tiimi robustse välimusega mänguasi nimega “Seinast läbi”. Paljud inimesed aga ei hoolinud üldse meie toodetest, vaid tahtsid ainult TTÜ õhupalle, mida meie juures täis puhuti. Võib-olla põhjustas selle nähtuse Normani megaõhupall, mis koosnes mitmest kokkuseotud õhupallist ning ulatus laeni.

Lisaks oli ilmselt probleemiks ka asjaolu, et need kaks lauda olid üsna kõrged ning meie mänguasjade sihtgrupp – lapsed – lihtsalt ei näinud, mida me neile reklaamida tahame.

Tegelikult oli Robotex väga vahva üritus, mis koondas palju intelligentseid inimesi, kelle näol sai nii mõnigi endale uusi kontakte. Peale selle said klassivennad aimu sellest, millised näevad nad välja, kui TTÜ-sse õppima lähevad – reaalselt kõik noormehed, kes tehnikaülikooli boksis viibisid, nägid ühte nägu välja, isegi prillimudel oli kõigil sama.

Ahjaa, vihje järgmise aasta osalejatele, tooge tasuta kraami, eriti kleepse oma putkasse, Karlil sai pärast kolmandat tiiru ümber messikeskuse kõikvõimalikud kleepsud juba kogutud.

Tuleb välja, et Oliver meenutab Eddie Murphy-t

Norman püüdis UFO-laevaga minema lennata

Laupäeva hommik oli raske…

… aga siis avastas Karl igasugust tasuta nänni

Nagu näha, siis meil oli nii palju põnevat tegemist (muide neid magnetkuule oli ülikeeruline enda tahte järgi kokku panna, nii et palun väärtustage mu pingutusi)

Radik püüdis õhupalliga minema lennata

Meil oli väga põnev vol 2


Magnetprintsess Maarja featuring Tõnso käsi


Magnetkrooni saab väga vabalt ka kaelakeena kasutada! Ostke kohe, helistades numbrile 55-ärgevaligetehnosuunda-91 ja saage kauba peale ka see kaunis modell. Vajab toitmist iga poole tunni tagant, joota tihemini.

Kommenteerimine on keelatud.