Koolipingist klassi ette

4. oktoobril tähistas meie kool õpetajate päeva. Kõik abituriendid võtsid endale õpetajarollid, andes tunde 1.-11. klassi õpilastele. Samuti haarasid meie lennukaaslased juhtkonna ja teiste koolitöötajate positsioonid Ene Saarest kooliõdedeni välja.

Õpetajatena saime omal nahal tunda kui armutud ja talumatud võivad õpilased olla (meie muidugi kaasa arvatud). Õnneks said kõik ulakad noorukid direktori kabinetti saadetud, kus nad pidid seletuskirju kirjutama. Ilmselt oli kõige põnevam anda tunde algkooli junsudele (eriti nunnudele 1. klassi lastele, kes kuulasid ja vastasid eriti suure innukusega) ning oma rebastele (11. klass oli ka okei). Vahva oli leida erinevaid meetodeid ja viise, kuidas maavarasid, vene keele käändeid või hoopisiki egiptuse ajalugu selgeks teha nii, et midagi meelde jääks, aga samal ajal lõbus ka oleks.

Eriti suured tänusõnad lähevad kõigile õpetajatele, kes meile tundide läbiviimiseks üpriski vabad käed andsid, lubades meil kasutada oma loovust ja andes meile võimaluse väiksematega natukene pulli ka teha.
Tänu õpetajate päevale hindame oma õpetajaid veelgi rohkem, sest teame kui palju ettevalmistust tunnid vajavad ning kui tüütud me ikka vahel olla võime. <3

Ă•petajatele makstakse tõesti liiga vähe…

Kommenteerimine on keelatud.