Flo Kasearu

Ühel ilusal reedesel pärastlõunal sai meie klass tunda üksteisega suuremat lähedust kui kunagi varem, kui üritasime end pea kogu koosseisus mahutada ära Flo Kasearu kodu pisukesse koridori. Küll võttis aega ja higistamist, aga lõpuks saime vist isegi välisukse kinni tõmmatud. Flo pajatas talle omasel energilisel viisil meile maja ajaloost ja muuseumiks kujunemisest ning ka trepi all jooksvast rotist. Peale seda suundusime tagaaeda, mille tagumises otsas kõrgub ähvardav tsunamilaine ning plekk-katusest volditud lennuk.

Peris hää

Sai ka veidi tantsupidu tehtud, kui pressisime end keldrisse ja Creative Estonia taustamuss võttis ikka puusa nõksuma. Samamoodi kui teoses, käisime meiegi konveierlindina sealt läbi — ikka ühed sisse ja teised välja. Kui siis lõpuks maja teisele korrusele jõudsime, tekkis kõigis selline elevus ja hakkas mingi nihelemine pihta. Eks see ikka seepärast oli, et lähemale jõudis ekskursiooni kõige põnevam osa–LIUMÄGI. No jeerum jummi, see on ju iga lapse unistus, et mõtle kui trepist rahulikult alla minemise asemel saaks sealt ALLA LASTA!!! Ja siin meie ees see vapustav kaadervärk oligi. Flo seletas, et plekk on paigaldatud sinna puhtpraktilisel eesmärgil. No et trepp pidevast kasutusest liialt ära ei kuluks ja teine, tagumine ka kasutust saaks. Ainult ratsionaalsed ja praktilised põhjused muidugi ;). Pärast lühikest instruktaaži saime meiegi toda lõbusõitu katsetada. Peame möönma, et olime vähem graatsilised kui majaomanik, aga eks see nõuab omajagu harjutamist ka.
Oli mõnus ja vaffa ja igast muud häid sõnu ka.
Aitüma Maarja Kellale ja Flole!

Wild Robin oma loomulikus elukeskkonnas

Maria

Kommenteerimine on keelatud.