juuni
12

mai 2020

2020

On olnud üks erakordne ja eriline õppeaasta. Ja mitte ainult koroona tõttu.
Palju õnne kõigile 11ndikele, kellel UT kaitstud sai – nüüd saate eksamite ja edasiste õpingute mõtteid mõlgutama hakata. Palju edu 10ndikele, kellel kogu see trall ees seisab. Valige oma teemat ja juhendajat sama ettevaatlikult, nagu Indiana Jones valis Püha Graali. Ning enda lennukaaslastele saame vaid jaksu ja meelekindlust soovida, et need viimased ja kauaoodatud eksamid ära teha ja siis juba suve nautima minna. Igav pole sel õppeaastal juba hakanud.
Meil on nii hea meel, et REK näitas sel õppeaastal tõelist taset ning et Reaalis on nii palju kihvte inimesi, kes kõigi ideede ja mõtetega kaasa tulid ning neid teostada aitasid. Oli avatud aula aasta, ettevõtlikkuse ja investeerimise aasta, jooga-aasta, info liikumise aasta ning traditsioonide ja uuenduste aasta. Mitte midagi poleks olnud võimalik ilma inimesteta, kes neid ettevõtmisi korraldada aitasid ja osa võtsid. Aitäh! Meil on aeg teatepulk edasi anda, kuid oleme kindlad, et järgmise aasta REKi president ja tema parem käsi suudavad kõike veel rohkem ja paremini teha.
Saame olla uhked selle eduka koos veedetud kooliaasta üle. Selleks aastaks on töö tehtud, koroona võidetud ja kool lõppenud. Koroonajärgne aeg nõuab pidutsemist ja tähistamist, kuid tehkem seda vastavalt uue ajastu normidele. Olgem tublid, terved ja säravad indiviidid, kes julgel sammul lõõgastavale suvele vastu astuvad.
Aitäh uhke aasta eest!

Teie REK
President ja asepresident
Gregor ja Siret

Sisukord
lk 2 Toimetaja veerg. Ood135ndale
lk 3 Lõpukell
lk 4-5 Pajatusi kõige targematelt: 135. lennu eri
lk 6 Järelsõna gümnale
lk 7 Humanitaar realistides
lk 8-9 Aasta UT meelevallas
lk 10 Põhikoolilõpetaja värsked muljed sisseastumiskatsetest
lk 11 Veinist, videotundidest ja igatsusest. Kaugõpe läbi õpetajate silmade
lk 12 Retsept: kuidas gümnast parimat võtta
lk 13 Väärtustamata uni
lk 14 Mida kriisist kaasa võtta?
lk 15 Aktsiamänguri pihtimus karantiinis
lk 16 Skandaal! HTM mässis Reaali Poisi ümber oma sõrme
lk 17 Eksperiment trammiliinidel. Kuidas sõita ühistranspordiga teisiti?
lk 18 Soovitusnurk
lk 19 Luule
lk 20 Põnev test – milline kaitsevahend sa oled?
lk 21 Ristsõna “Wii-rus”
lk 22 Tagasivaade märtsi keskpaika. Millega tegeleti koroonaõppe alguses?
lk 23 Väike maja ja kunst
lk 24 Ütlused. Sudoku

Loe ajalehte!

Comments are closed.