apr.
29

märts – aprill 2021

2021

Sa hoiad käes värsket 2021. aasta Reaali Poisi kevadnumbrit. (Juhul, kui loed seda lehte ajal, kus see enam värske pole, anna mulle palun teada. Olen siiralt huvitatud sinu elu keerdkäikudest…)
Seekordses väljaandes tuleb juttu meid ümbritsevast maailmast, probleemidest, lahendustest ja kõigest, mis jääb probleemide ja lahenduste vahele. Juhul, kui taipad, et Tallinnas on sinu probleemide ja lahenduste vahele paigutatud silma riivav betoonmuna või teraspost, soovitan Karmeni artiklit visuaalreostusest. Küsimuse „Kaardiga või sulas?” tõstatab Eliis arvamusloos Soome sularahavabast ühiskonnast. Selleks, et leida vastus, pööra leheküljele 10.
Ajale truuks jäädes ei puudu ka sellest lehest koroonateemaline: kokkuvõttev giid vaktsiinimaailmasse ja muljeid meie oma vilistlastelt med-rindel. Pilgu suunavad ida poole Mart ja Sarah: nii isiklikul kui maailmaülesel tasemel avatakse oriendiga seonduvat ja kuidas see meid siin väikses Eesti mõjutab.
Virtuaalõppest väsinud silmadele on meil pikalt ja laialt – täpsemalt kahe lehekülje laiuselt – auditiivse maailma soovitusi. Erikutel on seekord luubi all hiphop ning Eliis ja Paul teevad selgeks, et raadio kuulamine on lahe. Neile, kelle silmad veel võtavad, on huvitavat lugemist inimese psüühe ja eneseabikirjanduse kohta. Kui tunned end eriti vaprana ja oled valmis riskima paari ajurakuga, pööra kohe leheküljele 21.
Igatahes. Õnnitlused talvekuude üle elamise puhul – suvi on juba kiviviske kaugusel. Kui viimased proovikivid läbitud on, saab lõpuks ehk veidi rahu nautida… 😉

Linda Marie

Sisukord
lk 2 Ahoi, armas lugeja! Sisukord
lk 3-5 Koroonavaktsiin: info, kogemused, skepsis
lk 6-7 Reaali vilistlased koroonarindel
lk 8-9 Mõtisklusi “Hiina sajandist”
lk 10 Elu sularahaga või ilma
lk 11 Mina õpin korea keelt. Aga miks?!
lk 12-13 Tallinna Reaalkool. Omariikluse sünd
lk 14-15 Visuaalselt reostatud Tallinn
lk 16 Kuidas aidata mures sõpra
lk 17 Manuaalide vaatlusest
lk 18 Erik J-i muusikanurk: hiphopi eri
lk 19 Valitud laineid siit ja sealt
lk 20 Mokapärased suupisted
lk 21 Mida sulle tundides ei õpetata
lk 22 Kevadine loomenurk. Uurimistöö pealkirja generaator
lk 23 Ühesendine
lk 24 Ütlused. Sudoku. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.