juuni
25

mai 2021

2021

Loodan, et hetkel kui selle aasta viimane Reaali Poiss on sinu kätte jõudnud, oled sa juba lõõskava päikese all päevitamas, rüüpad mõnd värskendavat jooki (mille inspiratsiooni võid leida lehelt 13) ning tunned, kuidas koolistress vaikselt külgedelt maha valguma hakkab.
Peatoimetuse jaoks oli möödunud aasta täis kolm korda rohkem kuupäevi ning kaks korda rohkem nende ignoreerimist ning natuke peavalu, aga veel rohkem rõõmu, kui ahjusooja paki lehtedega jälle mööda koolimaja ringi askeldada sai. Loodame, et jäid meie tööga rahule ning võtsid igast numbrist kaasa midagi värsket, humoorikat ja/või arendavat.
Kohtume teiega taas järgmisel aastal, olgu see siis koosolekul või kirjasõna vahendusel. Seda küll veidi teises koosseisus – pesast lendab välja 12. klass ning loodetavasti lisandub meie ridadesse uusi kümnendikke, kelle kirjasulg ei taha kuidagi paigal püsida. Head aega, 136. lend! Jääme igatsema teie panust nii välispoliitika, linnapildi, kliima ja muu päevakajalise kui ka omaloomingu vallas. Suured musid-kallid-küünarnuki-müksud ka keele(ja ka muidu)toimetaja Karmenile, kes kirjutas ümber nii mõnikümmendki lonkavat lauset ja oli kriitilistel hetkedel alati käpp <3
Nüüd aga tasuta suvesoovitused kogenud life coach’ilt ja muidu eksperdilt. 6. juuniks peaksid sa olema söönud nii palju maasikaid, et terve ülejäänud suve nende mitteostmisega sadu eurosid säästa. 18. juuni soosib traktorisõidu praktikat ning kui kõik laabub, oled juuni lõpuks kellegi talus tööl. Grill-liha on tark süüa enne jaanipäeva, sest tähed pajatavad, et pärast 24. juunit kaob igasugune grilltoodete isu. Juuli soovitan veeta malevas (või siis täiskohaga töötades) – linnas nii ehk naa midagi ei toimu. Juuli lõpp võib endas hõlmata rahvusvahelisi üllatusi – ole valmis Soome piiride avamiseks ning esimesel võimalusel üle lahe seilama. Augusti osas keeldusid mu ennustuskristallid koostööst, kuid usun, et see on märk sellest, et peaksite suvest veel viimast võtma ning tegema kõike, mida hing ihkab ja tervis lubab.
Elagu!
Eliis

Sisukord
lk 2 Kallis lugeja! Sisukord
lk 3 Armas reaalipere!
lk 4-5 Pajatusi kõige targematelt: 136. lennu eri
lk 6 Õpilaste ütlused. Matkatarkused gümnaasiumiteele
lk 7 Tallinna Reaalkool. Kuldne trio: müts – sõrmus – märk
lk 8 Isiklik muutus vs.
lk 9 Süsteemne muutus?
lk 10 Ühispöördumiste aeg
lk 11 Söömishäirete tekkimist saab ennetada
lk 12 Erik J-i muusikanurk: suve hitid
lk 13 Suvine kokteilinurk
lk 14 Klubid pole veel lahti, mine KUMUsse
lk 15 Väikeste ideaalne maailm
lk 16 Ütlused. Sudoku. Palju õnne!

Loe ajalehte!

Comments are closed.